donderdag 21 juni 2012

Special: 's Heeren Loo

Wie weet ken je het wel: 's Heeren Loo te Apeldoorn. Een groot samenwerkingsverband/zorgcentrum dat zich in zet voor mensen met een verstandelijke beperking. Op het grote terrein in Apeldoorn zit alles wat ze nodig hebben; een leuke woning, een supermarkt, bakkerij, brasserie, copyshop, een speel-o-theek en noem maar op. 

Vandaag was ik daar, want ja ja: mijn zusje kreeg haar HACCP diploma! Waarom zou ik hierover schrijven op deze blog? Nou, vanwege de heerlijkheden die ze serveerden vandaag en dan heb ik het met name over de cupcakes! 

Overheerlijke, zelfgemaakte cupcakes!

Al het lekkers wat ze serveerden was zelfgemaakt door deze mensen en het was werkelijk verrukkelijk. Wij hebben een grote tas vol lekkers mee naar huis genomen: de opbrengst ging rechtstreeks naar het goede doel, altijd goed dus! Ik laat jullie even speciaal meegenieten van deze bijzondere lekkernijen.

Super fleurige, lekkere cupcakes

Met eerst een laagje chocolade en dan pas de topping.

Van hun topping kan ik nog heel veel leren!

De cupcake die ik gekozen heb: cappuccino

Heerlijk met een frambozentopping!

Omnomnom

 De kapstok in de brasserie!

 Mozaïek in het restaurant

 Heerlijke zelfgemaakte bonbons voor thuis

Close-up


En omdat ik zo ontzettend trots op haar ben, een foto van mijn zusje met haar diploma!


3 opmerkingen:

  1. Wat leuk zeg! En wist je ook dat al deze cupcakes er zouden zijn? Anders heel toevallig! Levert leuke foto's op, goed dat je je camera mee had (het leven van een blogger he;)) Vind ook de muur in het restaurant erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee dat wist ik niet, leuke verrassing! En ze waren gratis :-) Echt super! En uiteraard had ik mijn camera mee want ik moest natuurlijk mijn zusje op de foto zetten met haar diploma haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh ja tuurlijk (van de camera). Leuk he, hoe je dan uit zo'n dag een mooie blogpost overhoud!

    BeantwoordenVerwijderen